Betoverend!

  • Her en der in deze provincie geweest voor ontspanningsmassage. Deze week voor het eerst bij de praktijk van Densang in Stiens geweest. Masseuse Anita is niet alleen een bijzonder aardige vrouw maar is ook iemand die haar vak ten volle verstaat. Deze vakvrouw "tovert" met haar handen een massage op je lijf waardoor je als herboren weer huiswaarts gaat. Anita bedankt voor deze professionele aanpak in een goed geoutileerde ruimte op een verstelbare tafel/bank. Groet en tot gauw in jou massagepraktijk.

    Jelle

Klachtenvrij

  • Ik ben bij iedere specialist en therapeut geweest voor mijn nek- en schouderklachten. Helaas zonder resultaat, maar dat veranderde toen ik bij Densang de Guasha therapie heb ondergaan. Zeker in het begin pijnlijk, maar de resultaten waren super en dus ben ik doorgegaan. Ik laat mij nu regelmatig behandelen en ben de laatste drie kwart jaar nagenoeg klachtenvrij! Echt top

    Engelien Kerstma

14 cm kwijt!

  • Ik ben 10 keer bij de afslankmassage geweest en inmiddels 14 cm kwijt!!! Ik ga nu voor de bovenbenen/buik. Ben benieuwd of ik daar ook zulke mooie resultaten van krijg.

    Aafke