Wimperextensions

Altijd al mooie, lange, volle wimpers willen hebben? Dan is wimpersextentions iets voor u!
Wimpersextentions zijn losse haartjes die vastgezet worden aan uw eigen wimpers. Wimperextentions zijn bewezen onschadelijk voor uw eigen wimpers. In mijn praktijk pas ik de ‘one by one’ techniek toe. De voordelen van deze techniek zijn:
- de wimpers zien er natuurlijker uit,
- ze blijven lang zitten (zo’n 4 tot 8 weken).

De ‘one by one’ techniek
Een mens heeft ongeveer 90 tot 100 wimperhaartjes per oog. Op alle haartjes wordt een wimperextention geplakt. Hierdoor lijken uw wimpers veel langer en voller.
Als u besluit uw wimpers bij mij te laten zetten moet u er rekening mee houden dat de behandeling zo’n twee uur in beslag neemt.

Voor

Tijdens

Eindresultaat

Houdbaarheid
Net als je eigen haar, laten ook je oude wimperhaartjes na verloop van tijd los en groeit er een nieuw haartje voor in de plaats. Gemiddeld heeft een wimperhaar een levensduur van 2 maanden. Na deze 2 maanden zal het haartje uitvallen en neemt de wimperextention mee. De wimperextentions blijven ongeveer 2 maanden goed zichtbaar, indien u om de 3 à 4 weken een refill behandeling laat doen. Tijdens deze refill behandeling worden de uitgevallen haartjes aangevuld.

Verzorging
In principe kunt u met de wimperextentions gewoon alles doen wat u anders ook gewend bent om te doen. U kunt er bijvoorbeeld gewoon mee douchen en zwemmen. Bovendien heeft u geen mascara meer nodig. Gebruikt u deze wel, houdt er dan rekening mee dat u de mascara alleen op de haarpunten aanbrengt en niet bij de aanhechting van de haartjes. Gebruik geen mascara op oliebasis, evenals andere oog make-up en make-up remover. Door de olie kunnen zonder de wimperhaartjes los weken.

Wimperextentions one by one

Nieuwe set

65,00

Refill 2 weken

22,50

Refill 3 weken

27,50

Refill 4 weken

32,50

Refill langer dan 4 weken

65,00

Verwijderen van de wimperextentions

17,50